Enno van Vaalen (Dealer Development Consultant, Hyundai Motor Netherlands bv)

‘Oskar heeft aantal jaren in opdracht van Greenib  Car b.v. / Hyundai Motor Netherlands b.v. een aantal Hyundai dealers begeleid bij het verbeteren van hun organisatie op het gebied van organisatie, management, bedrijfsprocessen en werkwijze.

Zijn aanpak kenmerkt zich door een haarscherpe analyse van het functioneren van het bedrijf en haar medewerkers. Deze analyse, samengevat in een helder en gestructureerd rapport vormde de basis voor een intensief begeleidingsproject waarin ik samen met Oskar de directeur /eigenaar en zijn/haar medewerkers motiveerde  en stimuleerde om hun organisatie, processen en werkwijze te veranderen en vooral te verbeteren. Daarin schuwde Oskar niet om ook het persoonlijk functioneren van de betrokkene ter discussie te stellen en mensen te confronteren met hun handelswijze en de gevolgen daarvan. De menselijke kant van deze zaken werd echter nooit uit het oog verloren.

Wij hebben in diverse trajecten bij diverse Hyundai dealers aantoonbare resultaten geboekt waardoor deze bedrijven aanzienlijk beter gingen presteren op het gebied van dienstverlening, rendement en klantentevredenheid. Door verbetering van de interne processen, werkwijze en samenwerking is ook de medewerkertevredenheid en daarmee hun loyaliteit aan het bedrijf en het merk Hyundai toegenomen.

Ik heb de samenwerking met Oskar als zeer prettig en zeker leerzaam beschouwd. Zijn uitgebreide kennis en ervaring in het (auto) bedrijf, aanpak en werkwijze in verander- en verbetering trajecten helpen mij nu nog bij de begeleiding van onze dealers. Ik kan Oskar dan ook van harte aanbevelen als u op zoek bent naar ondersteuning bij de groei, verandering en optimalisatie van uw bedrijf en medewerkers.’