Cor Baltus (CEO PartsPoint Group)

‘Binnen de PartsPoint Group heeft Oskar Bronsgeest 3,5 jaar op interim basis gewerkt voor Brezan Automaterialen. Binnen het sales team als regiomanager van verschillende regio’s (10-20 vestigingen). Organisatie breed door het opzetten van een integratieteam om onze lokale overnames in praktische zin te begeleiden. Oskar richtte zich dan met name op het samensmelten en de samenwerking van de nieuw te vormen teams op de vestigingen, in totaal ruim 30 locaties. Oskar is ook betrokken geweest bij de uitrol van ons Kentekenloket.

Als lid van de diverse teams, heeft Oskar bijgedragen aan de professionalisering van onze organisatie en het zo goed mogelijk laten verlopen van overnames, steeds een lastige exercitie. Als ‘mensen-mens’ gekenmerkt, was de aandacht voor de ‘zachte kant’ van organisatieverandering bij hem in goede handen.

Ik werkte bij Kia MNL reeds samen met o.a. Oskar (toen partner bij W&D). Ik heb hem leren kennen als een zeer kundige management consultant. Vooral goed luisteren, de juiste vragen stellen en veel geduld aan de dag leggen bij het meenemen van managers en ondernemers in doorvoeren van wijzigingen. Knap dat je jezelf enerzijds zo kunt inleven in de materie en bij de implementatie wel steun biedt maar de manager de ruimte geeft het op zijn of haar manier te doen.’