Ik ben Oskar.

Wie ben jij?

Social Media

Kenmerkend

Wat mijn advies- en onderzoekswerk kenmerkt?

Ik vraag, kijk, en luister. Ik betrek zoveel mogelijk mensen “om wie het gaat”, en ben betrokken bij mens en organisatie. Geld of status maken op mij weinig indruk. Verhalen van wat er “echt” gebeurt in organisaties des te meer. Tijd en energie laat ik hun werk doen zoals brooddeeg tijd en energie nodig heeft om eetbaar brood te worden. Geen dikke adviesrapporten. Je moet het zelf doen  (ik kan niet op jouw stoel zitten), maar niet alleen  (ik help).

Wat mij kenmerkt?

Klanten kenmerken mij als loyaal, onafhankelijk denker, betrokken, mensenmens. Studenten vinden me positief, enthousiast, kritisch en flexibel.

En verder? Planning en organisatie zijn mijn 2e natuur. Tijd en ruimte heb ik nodig om na te denken alvorens te antwoorden. Kan ook wel wat erg serieus zijn. Ik committeer me sterk aan klanten (en studenten).

Opleiding, ervaring, interesses

Opleiding en werkervaring spiegelen mijn interesses:

Auto’s  (HTS-Autotechniek), Management  (Nyenrode), Organisatieverandering  (Vrije Universiteit), Consultancy  (Ooa) en Onderwijs  (BKO Nyenrode).

Ondernemer Organisatieadviseur  (17 jaar ervaring), Wetenschappelijk Onderzoeker  (8 jaar) en Docent  (6 jaar).

Vrije tijd besteed ik aan Rome, kerk(-muziek), wandelen en rennen, koster zijn, onze hond Tabbert en reizen met de Defender.